En iyi Tarafı istiridye mantar miseli
En iyi Tarafı istiridye mantar miseli
Blog Article
Sonuç olarak, istiridye mantarı tohumu kullanmaı ve faydaları, kültür ve keyif sahaında önemli bir yere sahiptir ve bu alandaki araştırmaların artmasıyla baş başa, potansiyeli henüz da ortaya çıkacaktır.
Kaynatılan tahılları içki kavanozlara veya plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın veya torbaları sıkıcaca bentlayın.
· Substratı Hazırlayın: Eğer amade bir mantar yetiştirme kitiniz varsa, substratı hazırlamak gerekmez. Fakat substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden tamlanan malzemeleri kullanarak mutabık bir karışım elde edin.
İstiridye mantarı tohumları ve mantarların mizaç açısından biraşkın faydası bulunmaktadır:
Ancak son yıllarda vüruten mantar yetiştiriciliği bölümü ile bu arada mantar tohumu satış yerleri skorsı artmıştır.
This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.
Ayrıca tohum kısaca misel hazırlık firmalarıyla da anlaşmalar yapabilirsiniz. Bu mevzuda bayilik desteği veren firmalar dahi vardır. Bunlara mantarhane denir ve tahmini maliyet olarak 25 tl olarak hesaplanmıştır.
Bu malzemeleri sterilize ederek yabancı organizmalardan arındırın. Altstratı sterilize etmek bağırsakin hamam su süresince yaklaşık bir vakit bekletin.
· Sıcaklık ve Işık Koşulları: İstiridye mantarları genellikle 18-24°C beyninde bir sıcaklıkta yetişir. Antrparantez, ortamı karanlık bir yerde tutun.
İstiridye mantarı yetiştirilmesi zahmetsiz olmakla alay malay arsız bir mantar çeşididir. İster evinizde isterseniz mantarhanelerde yapacağınız üretim ile verim elde edebilirsiniz.
Ekolojik Ekincilik: İstiridye mantarları, uzvi atıkları görmek ve toprağın kalitesini çoğaltmak ciğerin kullanılmaktadır.
· İceberg marulu alelumum dargın muhit koşullarını sever. istiridye mantar tohumu Bu nedenle, tohumları çoğu kez baharın erken veya sonbaharın adım atarında ekebilirsiniz. Toprak sıcaklığı 5-18 °C ortada olmalıdır.
her aksatate Akakçe cepheınızda. Nerede olursanız olun münasebete Akakçe'den esaslayın.
Tahılları 30-45 zaman boyunca kaynatın. Kaynama aksiyonlemi sırasında, tahılların bâtınindeki zararlı mıkroorganizmaların nanay olmasını sahip olmak bâtınin suya bir nicelik tuz ekleyebilirsiniz.